Neem contact op
of maak direct een afspraak

Ik sta voor je klaar wanneer het nodig is. Je kunt direct een afspraak inboeken in mijn agenda op ieder moment van de dag. Je weet dan direct of er plaats is. Snel, makkelijk, zonder gedoe. Past mijn agenda niet, kun je altijd een mail naar mij sturen om te kijken of we het anders kunnen regelen.

NEEM CONTACT OP

Wil je eerst een vraag stellen of een opmerking plaatsten, gebruik dan mijn email-adres info@osteopathiezwart.nl . Ik zal u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wil je direct een afspraak maken, dan kan dat hieronder.

VRAGEN?

  • 0626328903

  • info@osteopathiezwart.nl

  • Beekstraat 68, 6001 GJ Weert

PRAKTIJK OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:30
Woensdag 09:00 – 12:00
Donderdag 09:00 – 20:00
Vrijdag 09:00 – 18:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

SOCIAL MEDIA

Plan direct zelf een afspraak in!

Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen in mijn agenda. Je ziet meteen wanneer er plek is voor een behandeling. Je wordt doorgestuurd naar mijn pagina in ‘Crossuite’, het platform dat zorgt voor de planning van mijn praktijk.