Osteopathie Zwart Nieuws

Naar de kern van uw gezondheid

Website live!

Vanaf 1 juni 2021 is de website officieel live. Alle informatie over de praktijk en mijzelf is nu te vinden op de website. Daarnaast kun je ook direct een afspraak inplannen via de website. Je kunt zo zelf de afspraak inplannen wat jou het beste uitkomt. Heb je vragen kun je met het beste mailen via het email-adres info@osteopathiezwart.nl.

De praktijk bevindt zich in hetzelfde gebouw als Natuurvoedingswinkel Ut Muüeletentje. U kunt naar binnen lopen via de winkel, of via de aparte ingang die zich in de Beekstraat bevindt.

De praktijk mag open!

Vanaf 2 maart 2021 mag de praktijk Osteopathie Zwart weer officieel open. De contactberoepen mogen gelukkig weer open. Ook is de praktijk gevisiteerd en akkoord bevonden door het Nederlands Register voor Osteopathie. U bent van harte welkom om een afspraak te maken. Wilt u liever eerst contact om wat meer informatie in te winnen, kan dat via mijn email-adres info@osteopathiezwart.nl. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Plan direct zelf een afspraak in!

Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen in mijn agenda. Je ziet meteen wanneer er plek is voor een behandeling. Je wordt doorgestuurd naar mijn pagina in ‘Crossuite’, het platform dat zorgt voor alle afspraken en contactmomenten voor medische professionals.