Osteopathie Zwart Nieuws

Naar de kern van uw gezondheid

Opleiding voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen afgerond

In juni 2024 heb ik het laatste opleidingsweekend van de tweejarige baby, kind en zwangere vrouw opleiding gehad. Deze tweejarige opleiding heb ik aan het opleidingsinstituut Panta Rhei gevolgd. Hierbij worden de meest voorkomende klachten van baby’s zwangere vrouwen en kinderen uitgelegd met bijbehorende technieken om deze klachten te verbeteren.

Openingstijden verruimd

De openingstijden van mijn praktijk zijn verruimd om meer mensen van dienst te kunnen zijn. De afspraken kunnen makkelijk geboekt worden via de website. Is er geen plek, maar wel een spoedgeval? Bellen of mailen kan altijd. Dan kan ik kijken wat er mogelijk is voor u. Zie de contactpagina voor de mogelijkheden om mij te contacten. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Plan direct zelf een afspraak in!

Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen in mijn agenda. Je ziet meteen wanneer er plek is voor een behandeling. Je wordt doorgestuurd naar mijn pagina in ‘Crossuite’, het platform dat zorgt voor planning in mijn praktijk. Als je eerst nog wat vragen hebt, kun je ook eerst hier contact opnemen.